Privacy Policy

Het beschermen van persoonsgegevens van bezoekers van onze website en van klanten acht OPZ Zandvoort van groot belang en rekent dit tot haar verantwoordelijkheid. Uw persoonlijke gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid behandeld en beveiligd.

Waarom en hoe verzamelen we je gegevens?

Er wordt voor een aantal doelen persoons- gegevens verzameld door OPZ Zandvoort. Deze worden hieronder toegelicht.

Lid worden
Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij lid wordt van OPZ Zandvoort via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om het lidmaatschap te kunnen registreren, zoals je naam, e-mailadres, telefoonnummer en projectomschrijving.

Analytics
De website van OPZ Zandvoort verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt.

Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om jou in contact te brengen met potentiële relaties en/of opdrachtnemers.

Delen we jouw gegevens?

Nee, OPZ Zandvoort zal nooit je persoonlijke gegevens verkopen of zonder jouw expliciete toestemming doorsturen naar derde partijen.

Je gegevens worden enkel gedeeld met partijen die noodzakelijkerwijs benodigd zijn voor onze dienstverlening en met partijen waarvan wij verplicht worden om gegevens mee te delen.

OPZ Zandvoort werkt samen met een aantal dienstverleners zoals: micropayment providers, database-beheerders, cloudopslagsystemen, CRM-providers, salesoftwareproviders, e-maildiensten ter ondersteuning van onze dienstverlening. Deze dienstverleners werken onder strikte geheimhoudingsovereenkomsten. We geven hen geen toestemming om je persoonlijke gegevens te gebruiken of te openbaren, behalve onder strikte regelgeving als het in het kader is van hun dienstverlening.

Opslag periode
Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door OPZ Zandvoort, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

Contact opnemen
Op het moment dat je contact opneemt met OPZ Zandvoort via mail of een van de contactformulieren op onze website, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, OPZ Zandvoort, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

Analytics
De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Beveiliging
Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieen gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.

De persoonsgegevens die door OPZ Zandvoort of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via boven- staande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie.

Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar OPZ Zandvoort. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces.

De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van OPZ Zandvoort privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

Jouw rechten

Recht op inzage
Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij OPZ Zandvoort vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met OPZ Zandvoort. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

Recht op rectificatie
Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door OPZ Zandvoort. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke mail.

Recht op overdracht
Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij OPZ Zandvoort opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient OPZ Zandvoort al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.

Recht op wissen van gegevens
Wil je niet langer dat jouw gegevens bij OPZ Zandvoort vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

Recht op het indienen van een klacht
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat OPZ Zandvoort niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat. Dit kan via deze link.

Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)
Wil jij niet dat OPZ Zandvoort jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

Het gebruik maken van deze rechten kan via info@opzandvoort.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id- bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

Plichten

OPZ Zandvoort verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van OPZ Zandvoort via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan OPZ Zandvoort de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met OPZ Zandvoort met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

OPZ Zandvoort behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer OPZ Zandvoort dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van OPZ Zandvoort te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Links naar websites van derden

Dit privacybeleid is alleen van toepassing op onze website en dus niet op andere websites die door middel van links met onze website is verbonden. Ook kan onze website links naar andere websites bevatten. OPZ Zandvoort kan dan ook niet garanderen dat deze andere websites op een betrouwbare of veilige manier met jouw gegevens omgaan.

Afmelden van (mogelijke) nieuwsbrieven

Je kunt je ten alle tijden afmelden voor onze mailinglijst. Stuur daarvoor een e-mail naar info@opzandvoort.nl of meld je af door op de link te klikken onder in de e-mailberichten die je van ons ontvangt.

Wijzigingen
OPZ Zandvoort behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacybeleid. Wij adviseren u om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn aangebracht. Belangrijke wijzigingen in de verwerking van uw persoonsgegevens of in het privacybeleid zullen wij tevens kenbaar maken via de website www.van-trigtinstallaties.nl en andere door haar gebruikte communicatiekanalen.
Voorschoten, 25 mei 2018

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.
OPZ Zandvoort
www.opzandvoort.nl.nl
info@opzandvoort.nl

Cookies

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine gegevensbestanden die door de website die je bezoekt op jouw apparaat worden geplaatst. De volgende keer dat je diezelfde website bezoekt, zorgen cookies ervoor dat jouw apparaat wordt herkend. Door het gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën zoals pixeltags / bakens en scripts (‘cookies’) kan deze website informatie over bezoeken en bezoekers opslaan. Sommige cookies op de websites plaatsen we zelf, terwijl andere cookies door derden worden geplaatst. Cookies van derden kunnen ook buiten onze websites gegevens verzamelen.
Cookies kunnen worden gebruikt om het bezoek aan een website persoonlijker te maken door bijvoorbeeld:
–  relevante navigatie-instellingen te tonen;
–  de voorkeuren van de bezoeker te onthouden;
–  de algehele gebruikerservaring te verbeteren;
–  het aantal getoonde advertenties te beperken.
Analytische cookies

Deze cookies helpen OPZ Zandvoort om de websites te verbeteren. De cookies verzamelen informatie over de manier waarop bezoekers OPZ Zandvoort gebruiken, waaronder informatie over de meest bezochte pagina’s of het aantal getoonde foutmeldingen. Door cookies voor dit doel te gebruiken, kunnen we beter begrijpen hoeveel gebruikers ons platform bezoeken, hoe gebruikers bij ons platform terechtkomen, bezoeken en gebruiken, en welke delen van ons platform het populairst zijn.

Dit helpt ons om het platform te verbeteren, zoals navigatie en interface-ervaring, en onze producten en diensten te verbeteren. Om dit te bereiken, verzamelen we informatie over hoe mensen ons platform gebruiken en gebruiken we de Google Analytics technologie.

Google Analytics is een webanalysedienst die wordt aangeboden door Google, Inc. We 
gebruiken Google Analytics om te controleren hoe bezoekers ons platform gebruiken, om rapporten samen te stellen en om ons te helpen het platform te verbeteren. Google verzamelt informatie in een anonieme vorm, inclusief het aantal bezoekers aan het platform, waar bezoekers naar het platform zijn gekomen en de pagina’s die ze op het platform hebben bezocht. Deze informatie wordt vervolgens door Google gebruikt om rapporten voor ons te maken en om ons te helpen de website te verbeteren.

Lees hier de privacy policy van Google: https://policies.google.com/privacy?hl=nl

Marketingcookies

Het gebruik van cookies stelt ons in staat om advertenties buiten OPZ Zandvoort weer te geven en om informatie te verzamelen over je surfgedrag en het gebruik van OPZ Zandvoort. Zo kunnen we advertenties die we willen tonen, baseren op jouw interesses zodat deze relevanter en persoonlijker zijn. We kunnen eventueel remarketingtechnologieën gebruiken, dit houdt in dat derden in staat worden gesteld om relevante en gepersonaliseerde advertenties aan je weer te geven via hun eigen kanalen. Ze worden ook gebruikt om aan te geven dat je een bepaalde advertentie hebt gezien, het aantal keren dat je een advertentie ziet, advertentieweergaves te beperken en om de effectiviteit van een advertentiecampagne te meten. Hiervoor gebruiken we de volgende technologieën: Google Analytics, Google Adwords
Deze technologieën onthouden de websites die je bezoekt en die informatie wordt gedeeld met andere partijen zoals adverteerders. Wanneer we derden gebruiken voor reclame- en targetingdoeleinden, kunnen we het volgende bekend maken:
–  Generieke, geaggregeerde of geanonimiseerde gegevens die betrekking hebben op je bezoeken en gebruik van ons platform; of
Informatie in een pseudoniemvorm, zoals een browsercookie-ID/-code om ons te helpen onze advertenties voor je op andere diensten aan te passen en weer te geven. Deze ID of code is gekoppeld aan je gelijkwaardige unieke code. Deze is op dezelfde manier gegenereerd door onze advertentiepartners om advertenties aan je persoonlijke voorkeuren aan te kunnen passen.
We kunnen deelnemen in ‘Google Similar Audiences’, waarmee Google de interesses van bezoekers kan profileren en ervoor kan zorgen dat relevante OPZ Zandvoort advertenties jou en nieuwe bezoekers kan bereiken op websites van derden of via zoekopdrachten. Hoe dit precies werkt, kun je lezen via onderstaande link:

https://support.google.com/adwords/answer/2497941?hl=nl&ref_topic=3122880

Cookie-instellingen aanpassen en cookies verwijderen

Als je niet wilt dat OPZ Zandvoort cookies plaatst op je apparaat, kun je het gebruik van cookies weigeren via de instellingen of opties van jouw browser. Je kunt ook alleen cookies van onze partners weigeren. Je moet de instellingen van elke browser en elke computer afzonderlijk aanpassen. De onderstaande koppeling brengt je direct naar de gebruikershandleiding van jouw browser.
– Chrome
- Firefox
- Internet Explorer – Safari

Merk hierbij op dat wanneer je de cookie-instellingen voor OPZ Zandvoort aanpast, je sommige onderdelen van OPZ Zandvoort vervolgens misschien niet meer correct kunt gebruiken.